Перспективи залізничних транзитних перевезень в Україні - Репіч, Тетяна Анатоліївна; Березовська, Ольга Владиславівна (My University, 2013)
Розглянуто сучасну роль залізничного транспорту, що стає все більш важливим фактором у глобальній торгівлі. Відмічено, що розвиток транспортних коридорів в Україні дозволить ефективно використати вдале географічне розташування нашої країни. The current role of railway transport, it becomes an increasingly important factor in global trade. It is noted that the development of transport corridors in Ukraine will effectively use the convenient geographical location of the country.
Keywords: залізничний транспорт; залізничні перевезення; транспорт; транзит; railway transport; railway traffic; transit; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; кафедра економіки праці та менеджменту