Антиоксидантна здатність водно-спиртових настоїв з чайної продукції - Кузьмін, Олег Володимирович; Польовик, Володимир Вікторович; Рибачук, Віталій Анатолійович (My University, 2022)
Завдяки підвищеним антиоксидантним характеристикам водно-спиртові настої з чайної продукції є перспективними напівфабрикатами для технології алкогольних напоїв при реалізації у закладах ресторанного господарства. Due to the increased antioxidant characteristics, water-alcohol infusions from tea products are promising semi-finished products for the technology of alcoholic beverages when sold in restaurants.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; водно-спиртовий настій; чайна продукція; алкогольний напій; антиоксидант; ресторан; water-alcohol infusion; tea products; alcoholic beverage; antioxidant; restaurant