Кузьмін, Олег ВолодимировичПольовик, Володимир ВікторовичРибачук, Віталій Анатолійович2022-09-082022-09-082022Кузьмін, О. Антиоксидантна здатність водно-спиртових настоїв з чайної продукції / О. Кузьмін, В. Польовик, В.Рибачук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 88 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 3. – С. 262https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37962Завдяки підвищеним антиоксидантним характеристикам водно-спиртові настої з чайної продукції є перспективними напівфабрикатами для технології алкогольних напоїв при реалізації у закладах ресторанного господарства. Due to the increased antioxidant characteristics, water-alcohol infusions from tea products are promising semi-finished products for the technology of alcoholic beverages when sold in restaurants.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїводно-спиртовий настійчайна продукціяалкогольний напійантиоксидантресторанwater-alcohol infusiontea productsalcoholic beverageantioxidantrestaurantАнтиоксидантна здатність водно-спиртових настоїв з чайної продукціїThesis