Освітня система в Україні та її інноваційні методи навчання - Мосіюк, Ігор Пилипович; Мосіюк, Стефанія Іванівна (My University, 2015)
Освіта сьогодення - це стрижневий елемент сучасної людини, що передбачає розвиток, культуро творчість, виховання відповідальної особистості, яка здатна до самоосвіти, вміє критично мислити, освоювати різноманітну інформацію, використовувати набуті знання та вміння для творчого розв’язання необхідних завдань, та прагне до покращення життєвого рівня як свого так і країни в цілому. Education today - is the core element of modern humans, which provides development, culture creativity, education responsible person that is able to self, able to think critically, to develop a variety of information, use the acquired knowledge and skills necessary for solving creative problems and strives to improve as their standard of living and the country as a whole.
Keywords: освіта; особистість; розвиток; education; personality; development; кафедра економічної теорії