Дослідження сучасного стану круп’яних заводів - Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Тертишна, Юлія П. (My University, 2013)
В основу тез доповіді покладено дослідження динаміки виробництва крупів та їх показників якості. В основе тезисов доклада поставлено исследование динамики производства крупы и показателей качества. At the heart of abstract is using the dynamics of production and its quality rating.
Keywords: динаміка виробництва; крупи; гречка; кукурудза; динамика производства; крупы; гречка; кукуруза; dynamics of production; cereals; buckwheat; maize; кафедра технології зберігання і переробки зерна