Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 66092) - Роглєв, Йосип Йосипович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2011)
Опис до патенту на корисну модель. Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів. Description to useful model patent.Method for producing farinaceous culinary products of frozen dough half-finished products.
Keywords: борошняні кулінарні вироби; flour culinary products; швидке заморожування; заморожені тістові напівфабрикати; fast freezing; frozen semi-finished dough; кафедра готельно-ресторанної справи