Роглєв, Йосип ЙосиповичІщенко, Тетяна ІванівнаШидловська, Олена БроніславівнаДоценко, Віктор Федорович2012-08-292012-08-292011Патент № 66092. ) МПК A21D 8/02 (2006.01) A21D 13/08 (2006.01) Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів / Роглєв Й. Й., Доценко В. Ф., Іщенко Т. І., Шидловська О. Б. - № u201106280, заявл. 19.05.2011 ; опубл. 26.12.2011, Бюл.№ 24, 2011 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2276Опис до патенту на корисну модель. Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів. Description to useful model patent.Method for producing farinaceous culinary products of frozen dough half-finished products.uk-UKборошняні кулінарні виробиflour culinary productsшвидке заморожуваннязаморожені тістові напівфабрикатиfast freezingfrozen semi-finished doughкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб отримання борошняних кулінарних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 66092)Other