Оболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2018-09-262018-09-262015Оболкіна В. Створення технології збивних цукерок з комбінованим корпусом із використанням комплексних сумішей гідроколоїдів / В. Оболкіна, С. Кияниця // Хлебный и кондитерский бизнес. – 2015. – № 7. – С. 26–27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28189Для створення певних структур цукеркових мас, що формуються методом ко-екструзії,використана комплексна суміш гідроколоїдів – желатин- LM пектин. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів та їх суміші. Розроблена нова технологія цукерок з комбінованими корпусами. Forthecreationofcertainstructuresofcandiesmassesatformingbythemethodof co-extrusion, theusedcomplexmixturesofhydrocolloids - gelatin – LM pectin. Thetechnologicalpropertiesofthehydrocolloidsandmixtures. It isdeveloped a newtechnologycandieswiththecombinedcorpsuk-UKгідроколоїдикомплексні сумішіцукерки з комбінованими корпусамико-екструзіяhydrocolloidcomplexmixturescandies with the combined corpsco-extrusionкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСтворення технології збивних цукерок з комбінованим корпусом із використанням комплексних сумішей гідроколоїдівArticle