Створення технології збивних цукерок з комбінованим корпусом із використанням комплексних сумішей гідроколоїдів - Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна (My University, 2015)
Для створення певних структур цукеркових мас, що формуються методом ко-екструзії,використана комплексна суміш гідроколоїдів – желатин- LM пектин. Визначені технологічні властивості окремих гідроколоїдів та їх суміші. Розроблена нова технологія цукерок з комбінованими корпусами. Forthecreationofcertainstructuresofcandiesmassesatformingbythemethodof co-extrusion, theusedcomplexmixturesofhydrocolloids - gelatin – LM pectin. Thetechnologicalpropertiesofthehydrocolloidsandmixtures. It isdeveloped a newtechnologycandieswiththecombinedcorps
Keywords: гідроколоїди; комплексні суміші; цукерки з комбінованими корпусами; ко-екструзія; hydrocolloid; complexmixtures; candies with the combined corps; co-extrusion; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів