Бабко, Євген МиколайовичВересоцький, Юрій ІвановичЯкобчук, Роман Леонідович2014-11-132014-11-132014Бабко, Є. М. Розробка нової конструкції сушарки з киплячим шаром з метою інтенсифікації процесу сушіння повареної солі / Є. М. Бабко, Ю. І. Вересоцький, Р. Л. Якобчук // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13–17 жовтня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 422.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18257В останній період широкого застосування в харчовій промисловості отримав процес сушіння продуктів в киплячому шарі. In the last period of widespread use in the food industry was food drying process in a fluidized bed.otherкиплячий шарповарена сільсушаркиfluidized bedtable saltdryersкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняРозробка нової конструкції сушарки з киплячим шаром з метою інтенсифікації процесу сушіння повареної соліOther