Оцінка процесу систем управління якості підприємство-постачальник для чайної продукції - Шарко, Ангеліна Сергіївна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2017)
Предложен порядок выбора поставщика чайного сырья как неотъемлемой составляющей системы менеджмента качества производства пищевой продукции. he procedure for selecting a supplier of tea raw materials as an integral part of the quality management system for food production is suggested.
Keywords: чай; постачальник; оцінювання; рівень якості; tea; provider; assessments; level of quality; кафедра експертизи харчових продуктів