Шарко, Ангеліна СергіївнаПетруша, Оксана Олександрівна2018-04-192018-04-192017Шарко, А. С. Оцінка процесу систем управління якості підприємство-постачальник для чайної продукції / А. С. Шарко, О. О. Петруша // Якість і безпека харчових продуктів : ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16–17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 83–84.978-966-612-204-2https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27049Предложен порядок выбора поставщика чайного сырья как неотъемлемой составляющей системы менеджмента качества производства пищевой продукции. he procedure for selecting a supplier of tea raw materials as an integral part of the quality management system for food production is suggested.чайпостачальникоцінюваннярівень якостіteaproviderassessmentslevel of qualityкафедра експертизи харчових продуктівОцінка процесу систем управління якості підприємство-постачальник для чайної продукціїThesis