Воздіган, Олександр Андрійович2021-09-222021-09-222021Воздіган, О. А. Проект лікерного відділення та цеху розливу лікеро-горілчаного заводу потужністю 2 млн дал напоїв на рік з впровадженням сучасних технологій та обладнання : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександр Андрійович Воздіган ; наук. керівник Маргарита Віталіївна Карпутіна. – Київ, 2021. – 101 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35534кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваводасортівкагорілкапом’якшенняфільтруваннякокосове вугіллязворотньо-осматична установкаПроект лікерного відділення та цеху розливу лікеро-горілчаного заводу потужністю 2 млн дал напоїв на рік з впровадженням сучасних технологій та обладнанняOther