Дітріх, Ірина ВікторівнаТригуб, Аліна Василівна2021-04-202021-04-202020Патент на винахід № 121169, МПК (2020.01) A23L 17/00 Рибний напівфабрикат "Арія" / І. В. Дітріх, А. В. Тригуб ; заявник Національний університет харчових технологій. – № а201812622 ; заяв. 19.12.2018 ; опубл. 10.04.2020, Бюл. № 7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33472Рибний напівфабрикат, що містить філе хека, хліб пшеничний, яйця курячі, цибулю ріпчасту, сіль кухонну, перець чорний мелений, сухарі панірувальні, який відрізняється тим, що додатково містить подрібнене пюре айви японської. Fish semi-finished product containing hake fillet, wheat bread, chicken eggs, onions, table salt, ground black pepper, breadcrumbs, which differs in that additionally contains chopped Japanese quince puree.філе хекаяйця курячіпюре айви японськоїбіологічна цінністьорганолептичні властивостіhake filleteggs chickenJapanese quince pureebiological valueorganoleptic propertiesкафедра готельно-ресторанної справиРибний напівфабрикат "Арія" (Патент на винахід № 121169)Other