Рибний напівфабрикат "Арія" (Патент на винахід № 121169) - Дітріх, Ірина Вікторівна; Тригуб, Аліна Василівна (My University, 2020)
Рибний напівфабрикат, що містить філе хека, хліб пшеничний, яйця курячі, цибулю ріпчасту, сіль кухонну, перець чорний мелений, сухарі панірувальні, який відрізняється тим, що додатково містить подрібнене пюре айви японської. Fish semi-finished product containing hake fillet, wheat bread, chicken eggs, onions, table salt, ground black pepper, breadcrumbs, which differs in that additionally contains chopped Japanese quince puree.
Keywords: філе хека; яйця курячі; пюре айви; біологічна цінність; органолептичні властивості; hake fillet; eggs chicken; quince puree; biological value; organoleptic properties; кафедра готельно-ресторанної справи