Безглютенові борошняні кондитерські вироби для дітей хворих на целіакію - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Лазоренко, Наталія Петрівна; Тарасенко, Ірина Василівна (My University, 2013)
В статті розглянуто інноваційні технології кондитерських виробів: печива, кексів, маффінів, бісквітів, пряників, вафлі на основі безглютенового рисового, гречаного, кукурудзяного, соєвого, амарантового борошна для дітей хворих на целіакію. In the article considered the innovative technology of confectionery products: biscuits, cakes, muffins, sponge cakes, honey-cake, wafers based on a gluten-free rice, buckwheat, corn, soy, amaranth flour for children with celiac disease.
Keywords: целіакія; безглютенове борошно; глютен; celiac disease; gluten-free; gluten-free flour; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів