Дорохович, Антонелла МиколаївнаДорохович, Вікторія ВіталіївнаЛазоренко, Наталія ПетрівнаТарасенко, Ірина Василівна2013-04-222013-04-222013Безглютенові борошняні кондитерські вироби для дітей хворих на целіакію / А. М. Дорохович, В. В. Дорохович, Н. П. Лазоренко, І. В. Тарасенко // Дитяче харчування : перспективи розвитку та інноваційні технології : Перша міжнародна конференція спеціалізованих наук, 19 березня 2013р. - К., 2013. - С. 71-73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7584В статті розглянуто інноваційні технології кондитерських виробів: печива, кексів, маффінів, бісквітів, пряників, вафлі на основі безглютенового рисового, гречаного, кукурудзяного, соєвого, амарантового борошна для дітей хворих на целіакію. In the article considered the innovative technology of confectionery products: biscuits, cakes, muffins, sponge cakes, honey-cake, wafers based on a gluten-free rice, buckwheat, corn, soy, amaranth flour for children with celiac disease.otherцеліакіябезглютенове борошноглютенceliac diseasegluten-freegluten-free flourкафедра технології харчування та ресторанного бізнесукафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівБезглютенові борошняні кондитерські вироби для дітей хворих на целіакіюThesis