Савчук, Юрій ЮрійовичУсатюк, Надія МихайлівнаУсатюк, Світлана Іванівна2014-10-312014-10-312014Савчук, Ю. Ю. Визначення параметрів екстракції білків з волоського горіха / Ю. Ю. Савчук, Н. М. Усатюк, С. І. Усатюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 178.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17863Дефіцит білків у харчовому раціоні українців - одна з основних проблем сучасного харчування. Одним зі шляхів ліквідації цієї проблеми є використання білковмісної сировини рослинного походження у виробництві харчових продуктів. Deficiency of protein in the diet Ukrainian - one of the main problems modern nutrition. One way to eliminate this problem is to use bilkovmisnoyi Vegetable raw materials in food production.otherбілкисільськогосподарські культуриволоські горіхиproteincropswalnutsкафедра експертизи харчових продуктівВизначення параметрів екстракції білків з волоського горіхаOther