Визначення параметрів екстракції білків з волоського горіха - Савчук, Юрій Юрійович; Усатюк, Надія Михайлівна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2014)
Дефіцит білків у харчовому раціоні українців - одна з основних проблем сучасного харчування. Одним зі шляхів ліквідації цієї проблеми є використання білковмісної сировини рослинного походження у виробництві харчових продуктів. Deficiency of protein in the diet Ukrainian - one of the main problems modern nutrition. One way to eliminate this problem is to use bilkovmisnoyi Vegetable raw materials in food production.
Keywords: білки; сільськогосподарські культури; волоські горіхи; protein; crops; walnuts; кафедра експертизи харчових продуктів