Актуальні аспекти ефективного кадрового менеджменту в умовах економічної нестабільності - Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна (My University, 2013)
Розглянуто сучасні методи управління кадрами підприємства та основні напрями оперативної діагностики персоналу. Охарактеризовані критерії ефективності управління персоналом. Для обґрунтування основних висновків представлено групи оцінки кадрового потенціалу за напрямками аналізу. Modern methods of management training company and guidelines rapid diagnostic staff. Author examined performance criteria for personnel management. To substantiate key findings presented to the evaluation of human resources in areas of analysis.
Keywords: кадровий потенціал; ефективність; управління персоналом; нестабільність; методи оцінки; human resources; efficiency; instability; methods of assessment; кафедра економіки праці та менеджменту