Вплив мікробіологічних факторів на якість цукру та цукровмісних продуктів - Салата, Віктор Вікторович; Шульга (Замура), Світлана Анатоліївна (My University, 2024)
Цукор належить до основних продуктів харчування людини і є сировиною для багатьох промислових підприємств. Мікробіологічні фактори суттєво впливають на його якість та безпечність, тому контроль цих факторів є дуже важливим завданням. Матеріалом дослідження є цукор та цукровмісні продукти.

Sugar is one of the basic human food products and is a raw material for many industrial enterprises. Microbiological factors significantly affect its quality and safety, therefore control of these factors is a very important task. The research material is sugar and sugar-containing products.
Keywords: цукор; мікробіологічні фактори; якість; sugar; microbiological factors; quality; кафедра технології цукру і підготовки води