Салата, Віктор ВікторовичШульга (Замура), Світлана Анатоліївна2024-10-012024-10-012024Салата, В. Вплив мікробіологічних факторів на якість цукру та цукровмісних продуктів / В. Салата, С. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч.1. – С. 167https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44930Цукор належить до основних продуктів харчування людини і є сировиною для багатьох промислових підприємств. Мікробіологічні фактори суттєво впливають на його якість та безпечність, тому контроль цих факторів є дуже важливим завданням. Матеріалом дослідження є цукор та цукровмісні продукти.Sugar is one of the basic human food products and is a raw material for many industrial enterprises. Microbiological factors significantly affect its quality and safety, therefore control of these factors is a very important task. The research material is sugar and sugar-containing products.ukцукормікробіологічні факториякістьsugarmicrobiological factorsqualityкафедра технології цукру і підготовки водиВплив мікробіологічних факторів на якість цукру та цукровмісних продуктівThesishttps://orcid.org/0000-0002-1774-6031