Екстрена зупинка кондитерського цеху в надзвичайних ситуаціях - Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна (My University, 2011)
Включає схему робочих операцій, а також відповідальних осіб при екстреній зупинці виробництва. Включает схему рабочих операций, а также ответственных лиц при экстренной остановке производства.
Keywords: надзвичайна ситуація; небезпека; цех; чрезвычайная ситуация; опасность; emergency; danger; shop; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу