Пристрій для здійснення періодичного повороту вала стола фасувальної машини-автомату на заданий кут (Патент на винахід № 99977) - Любімов, Валерій Михайлович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Щербань, Юрій Олександрович (My University, 2012)
Винахід належить до пристроїв, який призначений для здійснення періодичного повороту вала стола фасувальної машини-автомата. Це досягається шляхом використання передачі з неповними зубчастими колесами. The invention relates to a device that is designed to perform the periodic table rotation shaft packing machine. This is achieved through the use of incomplete transmission gears.
Keywords: неповне зубчасте колесо; рух; механізм планетарний; заданий кут; partial gear; movement; planetary gear; set angle; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки