Традиції випікання хліба - Майборода, Олена Іванівна; Мазур, Лариса Михайлівна; Корж, Марія Олександрівна (My University, 2015)
Скільки на світі живуть люди, стільки вони випікають хліб. How many people live in the world, so they baked bread.
Keywords: кафедра харчової хімії; традиції; хліб; випікання хліба; traditions; bread; baking bread