Наукові дослідження розширення продукції ресторанних технологій за аюрведичними рекомендаціями - Фролова, Наталія Епінетівна; Макалюк, Карина Олександрівна; Ковальова, Ольга; Карпенко, Людмила Миколаївна; Залужний, Тарас Валерійович (My University, 2022)
Стаття присвячена дослідженням асортиментної продукції ресторанних технологій за актуальними напрямами персоналізованого харчування для людей різних конституцій (Вата-доша, Капха-доша, Пітта-доша) відповідно до аюрведичних рекомендацій.

The article is devoted to the study of assortment products of restaurant technologies in up-to-date areas of personalized nutrition for people of different constitutions (Vata dosha, Kakha dosha, Pitta dosha) in accordance with Ayurvedic recommendations.
Keywords: ayurvedic nutrition; аюрведичне харчування; дієтичне харчування; доша; соус; суп; прянощі; dietary nutrition; dosha; sauce; soup; spices; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції