Дослідження параметрів пресування насіння ріпаку та якості отриманої олії - Гречка, Г.; Кот, Тетяна Олександрівна; Носенко, Тамара Тихонівна (My University, 2014)
Отримано нові дані щодо застосування різних температур, вологості і насадок в процесі пресування насіння ріпаку сучасної селекції. New data on the use of different temperatures, humidity and nozzles during pressing rapeseed modern plant breeding.
Keywords: пресування; олія; ріпак; pressing; oil; rape; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів