Гречка, Г.Кот, Тетяна ОлександрівнаНосенко, Тамара Тихонівна2014-07-182014-07-182014Гречка, Г. Дослідження параметрів пресування насіння ріпаку та якості отриманої олії / Ганна Гречка, Тетяна Кот, Тамара Носенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 543-544.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16224Отримано нові дані щодо застосування різних температур, вологості і насадок в процесі пресування насіння ріпаку сучасної селекції. New data on the use of different temperatures, humidity and nozzles during pressing rapeseed modern plant breeding.uk-UKпресуванняоліяріпакpressingoilrapeкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівДослідження параметрів пресування насіння ріпаку та якості отриманої оліїOther