Маковецька, Світлана ВасилівнаСєдих, Ольга ЛеонідівнаЗапотоцька (Герасименко), Олена ВасилівнаКовбаса, Володимир Миколайович2013-04-222013-04-222013Маковецька, С. В. Інформаційна підтримка визначення оптимальної рецептури корпусу для коекструзійних продуктів шляхом комп’ютерного моделювання з додаванням квасолі або чечевиці / С. В. Маковецька, О. Л. Сєдих, О. В. Запотоцька, В. М. Ковбаса // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наукових праць. – Д. : ДонНУЕТ, 2013. – № 30. - С. 288-293.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7594У статті було досліджено оптимальне використання рецептурних композицій корпуса для коекструзійних продукті з підвищеним вмістом білка з використанням квасолі або чечевиці. За допомогою MS Excel було розроблені рецептурні композиції з урахуванням технологічних особливостей процесу виробництва та вимог нутріціології до продуктів харчування. The paper was investigated the optimal use of prescription compositions case for koekstruziynyh products with high protein content using beans or lentils. Use MS Excel was developed prescription compositions based on the technological characteristics of the production process and requirements nutritsiolohiyi to food.otherматематичне моделюваннякоекструзійні продуктиквасолячечевицявбудований засіб Excel «Поиск решения»modelingextrusion productsbeanslentilstool Excel «Search solutions»кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівІнформаційна підтримка визначення оптимальної рецептури корпусу для коекструзійних продуктів шляхом комп’ютерного моделювання з додаванням квасолі або чечевиціArticle