Інформаційна підтримка визначення оптимальної рецептури корпусу для коекструзійних продуктів шляхом комп’ютерного моделювання з додаванням квасолі або чечевиці - Маковецька, Світлана Василівна; Сєдих, Ольга Леонідівна; Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович (My University, 2013)
У статті було досліджено оптимальне використання рецептурних композицій корпуса для коекструзійних продукті з підвищеним вмістом білка з використанням квасолі або чечевиці. За допомогою MS Excel було розроблені рецептурні композиції з урахуванням технологічних особливостей процесу виробництва та вимог нутріціології до продуктів харчування. The paper was investigated the optimal use of prescription compositions case for koekstruziynyh products with high protein content using beans or lentils. Use MS Excel was developed prescription compositions based on the technological characteristics of the production process and requirements nutritsiolohiyi to food.
Keywords: математичне моделювання; коекструзія; квасоля; сочевиця; modeling; coextrusion; beans; lentil; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів