Аналіз підвищення енергоефективності роботи ТЕЦ з використанням теплових насосів - Швець, М. Ю.; Басок, Борис Іванович; Недбайло, Олександр Миколайович; Ткаченко, М. В. (My University, 2011)
Наведено технологічну, енергетичну та економічну оцінки доцільності використання скидної теплоти Київської ТЕЦ-6 на основі теплонасосних технологій. Shows technology, energy and economic evaluation of the usefulness of waste heat Kyiv HPP-6 based on heat pump technology.
Keywords: ТЕЦ; CHP; тепловий насос; heat pump; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки