Заїнчковський, Анатолій ОлександровичНагавичко, Тетяна Олександрівна2012-06-132012-06-132011Заїнчковський, А. О. Вплив сировинної бази на розвиток плодоовочеконсервної промисловості / А. О. Заїнчковський, Т. О. Нагавичко // тези доповідей. - 2011.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1394У харчуванні людей різних вікових груп важливе місце займають овочі й фрукти та продукція, виготовлена з них способом промислової переробки. Виходячи з нормативів, середнє споживання продукції у свіжому вигляді на душу населення повинно становити 80 %, а в переробленому – 20 %.The diet of people of different age groups occupy an important place vegetables and fruits and products made from them way industrial processing. Based on the specifications, the average consumption of fresh to capita should be 80%, and processed - 20%.овочіфруктисільське господарствопромисловістьvegetablesfruitsagricultureindustryкафедра економіки і праваВплив сировинної бази на розвиток плодоовочеконсервної промисловості