Дослідження впливу антисептику Гембар на глюкоамілазну активність сусла - Бондар, Микола Васильович; Маринченко, Віктор Опанасович; Шиян, Петро Леонідович; Фіщенко, Анатолій Миколайович; Мудрак, Тетяна Омелянівна (My University, 2003)
Досліджували глюкоамілазну активність сусла в залежності від терміну розрідження замісів та концентрації антисептику Гембар. Studied hlyukoamilaza activity wort depending on the duration and concentration dilution batches antiseptics Hembar.
Keywords: спирт; alcohol; антисептик; дріжджі; antiseptic; yeast; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства