Гончаров, Георгій ІвановичПасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор МирославовичГримайло, Ірина Олегівна2013-08-062013-08-062013Патент України на корисну модель № 80711, А23L1/317. Паштет м’ясний з грибами бланшованими / Г. І. Гончаров, В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, І. О. Гримайло. - u 201214253; заявл. 13.12.2012 ; опубл. 10.06.2013, Бюл. № 11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9331Паштет м’ясний з грибами бланшованими включає печінку яловичу бланшовану, м’ясо бланшоване, цибулю ріпчасту смажену, сіль, суміш спецій. Як м’ясо використовується свинина жилована, додатково використовується шкірка свиняча варена, легені варені, гриби бланшовані. Canned meat with mushrooms blanched include beef liver, meat blanched, fried onions, salt, spice mix. How to use pork meat trimmed additionally used pork rind boiled, lungs, mushrooms blanched.otherпаштетpateгрибиmushroomsм’ясоmeatсубпродуктиby-productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПаштет м’ясний з грибами бланшованими (Патент України на корисну модель № 80711)Other