Ющенко, Ганна ПетрівнаУдворгелі, Лариса Іванівна2014-07-112014-07-112014Ющенко, Г. Вплив яблучного порошку на властивості пшеничного тіста / Ганна Ющенко, Лариса Удворгелі // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 183-184.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16067Зміни властивостей тіста в присутності яблучного порошку в поєднанні з інтенсифікацією спиртового бродіння створюють підставу для застосування прискорених способів приготування тіста за його використання. Changes in the properties of the test in the presence of apple powder, combined with the intensification of alcoholic fermentation creates the basis for the use of accelerated methods of preparation of the test for its use.uk-UKхлібобулочні виробияблучний порошокпшеничне тістоwheat doughbakeryapple powderВплив яблучного порошку на властивості пшеничного тістаOther