Вплив яблучного порошку на властивості пшеничного тіста - Ющенко, Ганна Петрівна; Удворгелі, Лариса Іванівна (My University, 2014)
Зміни властивостей тіста в присутності яблучного порошку в поєднанні з інтенсифікацією спиртового бродіння створюють підставу для застосування прискорених способів приготування тіста за його використання. Changes in the properties of the test in the presence of apple powder, combined with the intensification of alcoholic fermentation creates the basis for the use of accelerated methods of preparation of the test for its use.
Keywords: хлібобулочні вироби; яблучний порошок; пшеничне тісто; wheat dough; bakery; apple powder