Павлюченко, Олена СтаніславівнаТроцюк, Галина ЮріївнаШевченко, Сергій Олександрович2023-03-202023-03-202018Павлюченко, О. С. Удосконалення технології молочних коктейлів з додаванням свіжовіджатих соків та продуктів бджільництва / О. С. Павлюченко, Г. Ю. Троцюк, С. О. Шевченко // Almanahul SWorld. – 2018. – № 50 (1). – С. 39–45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39187Проведені дослідження щодо створення шаруватих коктейлів на основі молока, свіжовіджатих соків, меду та квіткового пилку. Conducted research on the creation of layered cocktails based on milk, freshly squeezed juices, honey and flower pollen.otherсвіжовіджаті сокимолочні коктейлімедпилокfreshly squeezed juicesmilkshakeshoneypollenкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУдосконалення технології молочних коктейлів з додаванням свіжовіджатих соків та продуктів бджільництваArticle