Удосконалення технологіїї бубличних виробів підвищеної біологічної цінност - Петришин, Наталія Зеновіївна (My University, 2005)
Науково обґрунтована і експериментально підтверджена ефективність застосування при виробництві бубличних виробів соєвого борошна і препарату b - каротину мікробіологічного з метою надання їм оздоровчих властивостей. Визначено оптимальне дозування соєвого борошна і препарату b-каротину, що забезпечує високу якість виробів. Обґрунтовано удосконалену технологію бубличних виробів з соєвим борошномі препаратом b - каротину мікробіологічного.

Evidence-based and experimentally verified the effectiveness of the production Doughnuts products soy flour and drug b - carotene microbiological to provide them with health properties. The optimal dosage of soy flour and drug b-carotene, which provides high quality products. Grounded advanced technology Doughnuts products with soy boroshnomi drug b - carotene microbiological.
Keywords: оздоровчі продукти; бубличні вироби; біологічна цінність; doughnuts products; biological value; health products