Павленко, Наталія ВасилівнаДолгошеєва, ЮліяХомічак, Любомир Михайлович2014-07-142014-07-142014Долгошеєва, Ю. Підготовка води для приготування напоїв з використанням природних сорбентів / Юлія Долгошеєва, Наталія Павленко, Любомир Хомічак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 305-306.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16127В процесі підготовки води для приготування напоїв доцільно використовувати вище перелічені природні мінерали, а особливо кремінь. Останній не тільки покращує фізико-хімічні показники води, але ще є корисним для здоров'я людини. In the preparation of water for making beverages should be used above listed natural minerals, especially flint. Last not only improves the physical and chemical properties of water, but is useful for human health.uk-UKприродні сорбентипідготовка водинапоїdrinksnature sorbentspreparation of waterкафедра технології цукру і підготовки водиПідготовка води для приготування напоїв з використанням природних сорбентівOther