Гулак, Олена ВолодимирівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаКалініна, Галина ПетрівнаЯнюк, Тетяна Іванівна2012-12-172012-12-172007Амарантове борошно — перспективна харчова добавка у виробництві морозива / О. В. Гулак, Г. Є. Поліщук, Г. П. Калініна, Т. І. Янюк // Продукты & ингредиенты. - 2007. - № 6. - С. 74-76.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4497Розглянуто можливість використання амарантового борошна у виробництві морозива, а також його вплив на основні функціонально-технологічні властивості одержаних продуктів. The possibilities of usage the amaranth flour in the production of ice cream, as well as its impact on the main functional and technological properties of the product.uk-UKамарантове борошноamaranth flourхімічний складмолочні продуктиморозивохимический составchemical compositiondairy productsice creamкафедра технології зберігання і переробки зернакафедра технології молока і молочних продуктівАмарантове борошно — перспективна харчова добавка у виробництві морозива