Маркетинг готельного і ресторанного господарства - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2011)
Конспект лекцій з дисципліни «Маркетинг готельного і ресторанного господарства» має допомогти студентам краще опанувати лекційний матеріал, поглибити вивчення теоретико-методичних основ курсу, привернути їхню увагу до основних положень тем. Lecture on the subject "Marketing of hotel and restaurant services" should help students to better learn the lecture material, deepen the study of the theoretical and methodological foundations of course, to draw their attention to the main provisions of topics.
Keywords: маркетингова діяльність; стратегічний маркетинг; готельне і ресторанне господарство; marketing; strategic marketing; hotel and restaurant management; кафедра маркетингу