Дослідження впливу соєвої та пшеничної клітковини на структурно-механічні властивості пшеничного тіста - Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Баляс, Наталія Володимирівна (My University, 2016)
Проведені дослідження впливу соєвої та пшеничної клітковини на структурно-механічні властивості пшеничного тіста. Conducted researches of the influence of the soybean and wheat fibers on the structural and mechanical properties wheat dough`s
Keywords: соєва клітковина; пшенична клітковина; wheat fibers; пшеничне тісто; wheat dough; кафедра готельно-ресторанної справи