Шидловська, Олена БроніславівнаМедвідь, Ірина МиколаївнаБаляс, Наталія Володимирівна2016-05-232016-05-232016Шидловська, О. Б. Дослідження впливу соєвої та пшеничної клітковини на структурно-механічні властивості пшеничного тіста / О. Б. Шидловська, І. М. Медвідь, Н. В. Баляс // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 403.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23393Проведені дослідження впливу соєвої та пшеничної клітковини на структурно-механічні властивості пшеничного тіста. Conducted researches of the influence of the soybean and wheat fibers on the structural and mechanical properties wheat dough`suk-UKсоєва клітковинапшенична клітковинаwheat fibersпшеничне тістоwheat doughкафедра готельно-ресторанної справиДослідження впливу соєвої та пшеничної клітковини на структурно-механічні властивості пшеничного тістаOther