Замниборщ, Олександр Андрійович2022-10-142022-10-142022Замниборщ, О. А. Розроблення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександр Андрійович Замниборщ ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2022. – 125 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38285otherкафедра експертизи харчових продуктівбезалкогольний напій «Живчик Яблуко»система управління безпечністюплан НАССРкритичні контрольні точкипрограми-передумовиопераційні програми-передумовиПрАТ «Оболонь»охорона довкілляохорона праціРозроблення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»Other