Наконечна (Мартинюк), Аліна СергіївнаПастух, Ганна Степанівна2020-02-272020-02-272019Мартинюк, А. С. Актуальні напрямки утилізації відходів цукрового виробництва / А. С. Мартинюк, Г. С. Пастух // Екологічні науки. – 2019. – № 2 (25). – С. 187-190.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30869У статті проаналізовано способи перероблення бурякового жому, враховуючи сучасні потреби населення та промисловості України. У тому числі розглянуто можливі способи отримання бурякового пектину, харчових волокон та біогазу.otherжомхарчові волокнапектинвторинна сировинабуряковий жомбіогазpulpdietary fiberpectinsecondary raw materialsbeet pulpbiogasкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїАктуальні напрямки утилізації відходів цукрового виробництваArticle