Страшинський, Ігор МирославовичГончаров, Георгій ІвановичБорсолюк, Л. В.Северин, В'ячеслав Юрійович2012-02-092012-02-092010Удосконалення рецептур варених ковбас із м'яса птиці / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, Л. В. Борсолюк, В. Ю. Северин // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12. - № 2 (44). - Ч. 4. - С. З.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/206Викладені результати досліджень зменшення кількості нітриту натрію у варених ковбасних виробах з м’яса індиків. На модельних зразках перевірено доцільність такого зменшення та вплив на кольорні характеристики готових виробів. The results of studies on reducing sodium nitrite in cooked sausages in turkeys meat are outlined. On model samples feasibility of such a reduction and impact on kolornicharacteristics of finished products are tested.м’ясо індиківturkey's meatптицяpoultryнітрит натріюsodium nitriteтехнологіяtechnologyколірcolorварені ковбасиcooked sausagesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення рецептур варених ковбас із м'яса птиціArticle