Кузьмін, Олег ВолодимировичПопович, Ксенія ВікторівнаОбеснюк, Ольга ОлегівнаБуй, Лілія МихайлівнаБашняк, Анастасія Романівна2017-10-052017-10-052017Патент на корисну модель № 117462, МПК (2017.01) A23L 29/30, A21D 13/00 Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві / Кузьмін О. В., Попович К. В., Обеснюк О. О., Буй Л. М., Башняк А. Р. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – №u201700619 ; заяв. 23.01.2017 ; опубл. 26.06.2017, Бюл. №12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25962Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк. При цьому для купажування сиропу як коньяк використовують коньяк України та додатково - суміш водно-спиртових настоїв суданської троянди та обліпихи. The composition of ingredients for the preparation of semi-finished semi-finished confectionery products contains sugar-sand, water, the essence of rum, cognac. At the same time, cognac is used for the blending of syrup as brandy, and in addition - a mixture of water-alcohol infusions of the Sudanese rose and sea buckthorn.сиропнастійкондитерській вирібsyrupextractpastryкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїКомпозиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві (Деклараційний патент на корисну модель № 117462)Other