Рашевська, Тамара ОлексіївнаГулий, Іван Степанович2013-07-052013-07-052001Рашевська, Т. О. Поліморфізм гліцеридів жирової фази вершкового масла з кріопорошком бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі. - 2001. - №1. - С. 118-123.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8972Методом рентгеноструктурного аналізу вивчено вплив добавки кріопорошку бруньок чорної смородини на поліморфні перетворення в жировій фазі вершкового масла. We studied blackcurrant buds ampact on phase transformation in butter by X-ray analysis.otherвершкове маслополіморфізмтригліцеридиbutterpolymorphismtriglyceridesкафедра технології молока і молочних продуктівПоліморфізм гліцеридів жирової фази вершкового масла з кріопорошком бруньок чорної смородиниArticle