Іванов, Євгеній ІгоровичШутюк, Віталій Володимирович2022-05-052022-05-052022Іванов, Є. І. Вплив на сенсорні властивості кавових напоїв при внесенні солодових екстрактів / Є. І. Іванов, В. В. Шутю к// Innovations and prospects of world science : 9th International scientific and practical conference, April 28-30, 2022. – Perfect Publishing, Vancouver, Canada. 2022. – P. 14–16https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37365В роботі розглянуто використання солодових екстрактів зі смажених видів солоду наближених за сенсорними властивостями для заміни кави. Солодові екстракти зі злакових культур досі залишаються об’єктом дослідження, як частковий або повноцінний замінник кави. В свою чергу, кавовий ринок потребує нових напоїв не тільки як заміну натуральній каві, а і як окремий вид продукції. The paper considers the use of malt extracts from roasted malts approximate in sensory properties to replace coffee. Malt extracts from cereals are still being studied as a partial or complete substitute for coffee. In turn, the coffee market needs new drinks not only as a replacement for natural coffee, but also as a separate product.каванапоїсолодкофеїнсолодові екстрактиcoffeebeveragesmaltcaffeinemalt extractsкафедра технології консервуванняВплив на сенсорні властивості кавових напоїв при внесенні солодових екстрактівThesis