Вплив на сенсорні властивості кавових напоїв при внесенні солодових екстрактів - Іванов, Євгеній Ігорович; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2022)
В роботі розглянуто використання солодових екстрактів зі смажених видів солоду наближених за сенсорними властивостями для заміни кави. Солодові екстракти зі злакових культур досі залишаються об’єктом дослідження, як частковий або повноцінний замінник кави. В свою чергу, кавовий ринок потребує нових напоїв не тільки як заміну натуральній каві, а і як окремий вид продукції. The paper considers the use of malt extracts from roasted malts approximate in sensory properties to replace coffee. Malt extracts from cereals are still being studied as a partial or complete substitute for coffee. In turn, the coffee market needs new drinks not only as a replacement for natural coffee, but also as a separate product.
Keywords: кава; напої; солод; кофеїн; солодові екстракти; coffee; beverages; malt; caffeine; malt extracts; кафедра технології консервування