Макідонова, Наталя ОлександрівнаБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2019-04-222019-04-222018Макідонова Н. Обґрунтування та розроблення способу виробництва пшенично-кукурудзяної булочки оздоровчого призначення, збагаченої порошками шпинату та цукрового буряка /Н. Макідонова, А. Башта // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека», 14-15 листопада 2018 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2018 р.– С. 34-35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29025В роботі теоретично обґрунтовано та експериментально підтверджено запропонований спосіб отримання збагачувачів у вигляді порошків. Комплексно досліджено їхній біохімічний склад, запропоновано використання збагачувачів в хлібобулочному виробництві. The proposed method of obtaining enrichers in the form of powders is theoretically substantiated and experimentally confirmed. Their biochemical composition has been thoroughly studied, and the use of enrichers in the bakery industry has been proposed.uk-UKоздоровчі продуктишпинатцукровий буряковочеві порошкикукурудзяне борошноhealthy productsspinachsugar beetvegetable powdersmaize flourкафедра технології оздоровчих продуктівОбґрунтування та розроблення способу виробництва пшенично-кукурудзяної булочки оздоровчого призначення, збагаченої порошками шпинату та цукрового бурякаThesis