Marketing mix освітніх послуг - Безпалько, Олена Вікторівна; Соломянюк, Наталія Миколаївна (My University, 2010)
Статтю присвячено актуальним питанням планування складових маркетингового комплексу ВНЗ з урахуванням впливу факторів оточуючого середовища. Запропоновано напрями удосконалення основних складових marketing mix НУХТ в умовах конкурентної ситуації на ринку освітніх послуг.
Keywords: ринок освітніх послуг; marketing mix; рынок образовательных услуг; marketing mix; education market; marketing mix; кафедра економіки праці та менеджменту; кафедра маркетингу