Лепуга, Вікторія МиколаївнаСтеценко, Наталія Олександрівна2018-04-112018-04-112016Лепуга, В. М. Збільшення терміну зберігання хліба пшеничного / В. М. Лепуга, Н. О. Стеценко // Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів : збірник статей VIІІ Всеукраїнської наук.-практ. інтернет-конф., 11 травня 2016 р., м. Львів / Міністерство освіти і науки України, Львівський інститут економіки і туризму. — Львів : Ліга прес, 2016. – С. 28-30.978-966-397-182-4https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26955У статті розглядається шлях сповільнення черствіння хліба пшеничного за рахунок використання полісолодового екстракту. Встановлено, що висока вологоутримуюча здатність, обумовлена мальтодекстринами екстракту, позитивно позначається на збільшенні термінів придатності готових виробів. Пшеничний хліб, збагачений полісолодовим екстрактом, має високу харчову та біологічну цінність та може бути віднесений до категорії функціональних харчових продуктів.uk-UKхлібполісолодовий екстрактчерствінняфункціональний продуктхлебполисолодовый экстрактчерствениефункциональный продуктbreadmalt extractstalingfunctional productкафедра технології оздоровчих продуктівЗбільшення терміну зберігання хліба пшеничногоArticle