Сучасні тенденції туристичного маркетингу - Антоненко, Артем Васильович; Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2012)
Маркетинг є важливою складовою діяльності будь-якої фірми. Особливо гостро питання маркетингової діяльності стоять для фірм туристичної галузі, оскільки ринок туристичних послуг є надзвичайно мінливим і динамічним. Marketing is an important part of any company. Particularly acute issue of marketing activity for companies facing the tourism industry because tourism market is extremely volatile and dynamic.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу; туристичний маркетинг; туризм; tourism; tourism marketing