Використання програми MathCad для розв’язку рівнянь дифузії тепла - Гузенко, Світлана Володимирівна (My University, 2013)
Розглядається алгоритм для розв’язання рівнянь дифузії тепла, використовуючи пакет програм MathCad. An algorithm for solving the equations of heat diffusion, using a software package MathCad.
Keywords: дифузія тепла; алгоритм; рівняння; heat diffusion; algorithm; equations; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.