Іванов, Сергій ВіталійовичПасічний, Василь МиколайовичОлішевський, Валентин ВікторовичМаринін, Андрій ІвановичТимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна2014-07-282014-07-282014Застосування мінеральних добавок у виробництві м'ясних продуктів / C. B. Іванов, В. М. Пасічний, В. В. Олішевський та ін. // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 22-23https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16277Мінеральні речовини є важливими елементами харчування людини. Вони грають ключову роль у всіх процесах, що відбуваються в організмі людини, входять до складу гемоглобіну, гормонів, ферментів і є пластичним матеріалом для побудови кісткової та зубної тканини. Недостатня кількість мінеральних речовин зменшує опір організму до різних захворювань, прискорює процеси старіння, посилює негативну дію несприятливих екологічних умов. Minerals are important elements in human nutrition. they play a key role in all processes occurring in the human body, vhodyat of hemoglobin, hormones, enzymes, and there is a plastic material for building bone and tooth tissue. Lack of minerals reduces resistance to various diseases, accelerates the aging process, strengthens the negative impact of unfavorable environmental conditions.otherхарчові добавкинатуральний буряковий барвникмінеральні речовиниnutritional supplementsnatural beet dyemineralsкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівЗастосування мінеральних добавок у виробництві м'ясних продуктівOther