Дослідження показників якості різних видів пшеничного цільнозернового борошна - Михонік, Лариса Анатоліївна; Черкас, Ірина Олександрівна (My University, 2024)
У статті наведено результати дослідження фізико-хімічних показників якості зразків пшеничного цільнозернового борошна різного походження. Розглянуто вплив характеристик борошна на його харчову цінність та придатність до хлібопекарського виробництва. The article presents the results of a study of the physicochemical quality indicators of samples of whole wheat flour from different origins. The influ-ence of flour characteristics on its nutri-tional value and suitability for bread production is analyzed.
Keywords: пшеничне борошно; цільнозернове борошно; клейковина; wheat flour; whole wheat flour; quality; gluten; moisture; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів