Вєрченко, Лідія МихайлівнаКос (Гусарук), Тетяна СвятославівнаХомічак, Любомир МихайловичМірошник, Володимир Олександрович2014-02-112014-02-112010Вєрченко, Л. М. Вплив дисперсності вапняного молока на процес сатурації та якість очищених соків / Л. М. Вєрченко, Т. С. Кос, Л. М. Хомічак, В. О. Мірошник // Цукор України. – 2010. - № 2. – С. 24-28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12630У статті наводяться експериментальні та теоретичні дані про вплив твердої фази вапняного молока з різним ступенем дисперсності на процес очищення дифузійного соку та якість очищених соків. In the article experimental and theoretical information over is brought about influence of hard phase of limewater with the different degree of dispersion on the process of cleaning of diffusive juice and quality of the cleared juices.otherвапняквапновапняне молокодисперсністьпитома поверхнядифузійний сіксатураціяlimestonelimelimewaterdispersionspecific surfacediffusive juicesaturaciyaкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології оздоровчих продуктівВплив дисперсності вапняного молока на процес сатурації та якість очищених соківOther