Shramko, Maksym2024-06-072024-06-072024Shramko, M. V. Efficiency of milk storage using membrane filtration / M. V. Shramko, scientific advisor N. Duzhyk // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – С. 507.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43374Застосування мембранної фільтрації у зберіганні молока є важливим для підвищення ефективності процесу та забезпечення якості.Мембранна фільтрація також зберігає харчові властивості молока, підтримуючи оптимальні рівні білків, вітамінів та мінералівThe use of membrane filtration in milk storage is important to increase the efficiency of the process and ensure quality. Membrane filtration also preserves the nutritional properties of milk, maintaining optimal levels of proteins, vitamins and mineralsenмембранна фільтраціяякість молокаутримання твердих частокподовження терміну зберіганняmembrane filtrationmilk qualityretention of solid particlesextension of shelf lifeкафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікаціїEfficiency of milk storage using membrane filtrationThesis