Удосконалення способу виробництва желейного мармеладу - Луценко, Валерія Вікторівна; Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2024)
Розроблена рецептура желейного мармеладу на пектині у складі якого частково проведена заміна цукру білого кристалічного на мальтозну патоку, вуглеводний склад якої дозволяє варіювати солодкість готових виробів та перешкоджає кристалізації мармеладу протягом всього терміну придатності

A pectin-based jelly marmalade recipe has been developed, the composition of which partially replaces white crystalline sugar with maltose molasses, the carbohydrate composition of which allows you to vary the sweetness of the finished products and prevents crystallization of the marmalade throughout the shelf life
Keywords: желейний мармелад; пектин; мальтозна патока; цукристі кондитерські вироби; jelly marmalade; pectin; maltose molasses; sugar confectionery; кафедра технології оздоровчих продуктів