Ковальов, Олександр ВолодимировичБурлака, О. М.Федорів, Віктор Михайлович2013-09-122013-09-122007Ковальов, О. В. Секційна хлібопекарська піч / О. В. Ковальов, О. М. Бурлака, В. М. Федороів // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2007. - №1. - С. 45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9653Для оптимальної організації процесу випічки важливе значення має тепловий режим. В основному тепловий режим печі визначається схемою обігріву, конструкцією паро зволожуючих пристроїв і робочої камери. На кінетику процесу випікання істотно впливає спосіб і вид теплообміну в робочій камері. For optimal organization of baking is important thermal conditions. Mainly determined by the heat treatment furnace heating scheme, design steam humidifying devices and the working chamber. In the baking kinetics significantly affects the way and type of heat exchange in the chamber.хлібопекарська пічвипічкатепловий режимсхема обігрівупаро зволожувальний пристрійробоча камераbaking ovenbakingheat treatmentheating circuitsteam moisturizing device working chamberкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвСекційна хлібопекарська пічArticle