Секційна хлібопекарська піч - Ковальов, Олександр Володимирович; Бурлака, О. М.; Федорів, Віктор Михайлович (My University, 2007)
Для оптимальної організації процесу випічки важливе значення має тепловий режим. В основному тепловий режим печі визначається схемою обігріву, конструкцією паро зволожуючих пристроїв і робочої камери. На кінетику процесу випікання істотно впливає спосіб і вид теплообміну в робочій камері. For optimal organization of baking is important thermal conditions. Mainly determined by the heat treatment furnace heating scheme, design steam humidifying devices and the working chamber. In the baking kinetics significantly affects the way and type of heat exchange in the chamber.
Keywords: хлібопекарська піч; випічка; тепловий режим; схема обігріву; паро зволожувальний пристрій; робоча камера; baking oven; baking; heat treatment; heating circuit; steam moisturizing device working chamber; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв