Геометричний синтез напрямного важільного механізму - Сторіжко, Йосип Іванович; Валіулін, Геннадій Раіфович; Любімов, Валерій Михайлович; Якимчук, Микола Володимирович; Базаренко, В. В. (My University, 2000)
Проведено геометричний синтез напрямного важільного механізму для орієнтування укладки фасованих продуктів у транспортну тару. Встановлено аналітичні залежності для визначення геометричних параметрів ланок механізму і пневмоциліндра, координат місця кріплення пневмоциліндра і максимального значення його рушійної сили. A geometrical synthesis of the guide lever mechanism for focused inspection of packaged products in shipping containers. An analytical dependence for the determination of the geometrical parameters of the links of the mechanism and Pneumatic, Pneumatic coordinates of the attachment and the maximum value of its driving force.
Keywords: тара–обладнання; пневмоциліндр; конвеєр ланцюговий; packing-equipment; actuators; conveyor chain; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки