Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаГавриш, Андрій ВолодимировичМамченко, Людмила ЄвгенівнаЯстреба, Сергій ПетровичСивун, Павло ОлеговичСелезньова, Дар’я Владиславівна2024-12-042023Обґрунтування інноваційного рецептурного складу закуски з кисломолочного сиру / О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, Л. Є. Мамченко, С. П. Ястреба, П. О. Сивун, Д. В. Селезньова // Інтернаука. – 2023. – № 3. – С. 66–76.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45968Комплекс даних, що обґрунтовує доцільність використання кріопорошку з буряку та насіння льону задля підвищення харчової та енергетичної цінності холодної закуски, покращення органолептичних властивостей та фізикохімічних показників.A set of data justifying the feasibility of using cryopowder from beetroot and flaxseed to increase the nutritional and energy value of a cold snack, improve organoleptic properties and physicochemical indicators.ukзакускакріопорошок буряканасіння льонусенсорний аналіздослідження фізико-хімічних показниківsnackbeet cryopowderflax seedssensory analysisstudy of physicochemical indicatorsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОбґрунтування інноваційного рецептурного складу закуски з кисломолочного сируArticlehttps://orcid.org/0000-0003-0171-5780https://orcid.org/0000-0001-6474-6803https://orcid.org/0000-0003-2519-043Хhttps://orcid.org/0000-0002-5505-1281